| NAMAZI: | ||
| Pileća jetrena pašteta | ||
| Liptauer | ||
| Pašteta od tune | ||
| HLADNA JELA: | ||
| Pršut sa dinjom i kiwijem | ||
| Slavonski kulen | ||
| Lepeza sireva (livanjski, paški edamer, gorgonzola) | ||
| Svinjski kare sa suhim šljivama | ||
| Pileća galantina | ||
| Pureća prsa sa salatom od celera | ||
| Šparoge ala Belevue | ||
| Riblja zakuska sa umakom od kavijara (suha pastrva, jastog, losos) | ||
| TOPLA JELA: | ||
| Zapečeni zagorski štrukli | ||
| Valjušci sa tartufima | ||
| Pohana mozzarella | ||
| Pileći odresci u limunu | ||
| Medaljoni sa pršutom i kroketima | ||
| Pureća prsa Orly sa garniturom od povrća | ||
| Juneći sote "Stroganov" sa rižom | ||
| VEZANE SALATE: | ||
| Salata od povrća sa jogurt dresingom | ||
| Salata od rajčice sa bosiljkom | ||
| Salata od plodova mora | ||
| Salata od tune | ||
| Salata od pilećeg mesa i tjestenine | ||
| DESERT: | ||
| Voćne košarice | ||
| Sitni kolači | ||
| *Ponude su informativnog karaktera |